לחם מטוגן עם שזיפים שלוקים
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שזיפי קינמון עם פרנץ ' טוסט, שזיפים עלומים וניל, ו חי-משמשים עלומים ושזיפים.
הוראות
מערבבים את הביצים, חלב, גרידת לימון וסוכר כף 1 בצלחת רדודה.
מוסיף את הלחם, ולאחר מכן להפוך את הנוזל עד ספוג היטב.
שים 2 כפות סוכר וחמאה 25 גרם במחבת, ואז לחמם בעדינות עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את השזיפים, ואז מטגנים עד שהם מתרככים ואת המיץ הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, ואז מחממים בעדינות כדי להכין סירופ קל.
מחממים את החמאה הנותרת במחבת גדולה שאינה דביקה, ואז מוסיפים את פרוסות הלחם ומטגנים בכל צד עד לחום זהוב. שים שתי פרוסות על כל צלחת, מפזרים את הסוכר שנותר, ואז כפית על השזיפים והמיצים שלהם.
מגישים כמו שהם או עם קרם frache או גלידת וניל.