לחם ממולא בחזיר
לחם ממולא בחזיר דורש בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 181 קלוריות . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. הוא מתאים היטב כתוספת. אם יש לכם ביצה, חומץ תפוחים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך מצוין של 35% . נסו את Involtini Di Pollo - לחמניות עוף ממולאות בחזיר וגבינה , לחם ממולא שום ולחם זטאר עדשים ממולא מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים בחלב חם.
מוסיפים את הביצה, השמן והמלח ו-2 כוסות קמח. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק נוקשה.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים את העגבניות, השום, המלח והפלפל. מבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים נספגים, כ-30 דקות.
מסירים מהאש. מוסיפים את החזיר, החומץ והאורגנו. מצננים.
לדחוף את הבצק. להפוך אותו על משטח מקומח קלות; לרדד למלבן בגודל 35 ס"מ על 30 ס"מ.
מורחים את המילוי על הבצק עד לעומק של 1.5 ס"מ מהקצוות.
גלגלו את הגליל בצורת ג'לי רול, החל מהצד הארוך; צבטו את התפר לאיטום ותחבו את הקצוות מתחת.
מניחים על תבנית אפייה משומנת כשהצד עם התפר כלפי מטה. אין לתת לתפוח.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 18-22 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת צינון.
מגישים חם. מקררים שאריות.