לחם סודה אירי חום
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 98%. נסו לחם סודה אירי חום, לחם סודה אירי חום מסורתי, ו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות שני דפי אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח מחיטה מלאה, קמח לבן, שיבולת שועל מגולגלת, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בעדינות בחמאה עד שנוצר בצק רך. ללוש מאוד בקלילות. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות; טופס לתוך כיכרות שטוחות מעוגלות. סמן כל כיכר עם ' X ' ומניח על דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 עד 45 דקות.