קושיבינוני
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

לחם סודה אירי חום

לחם סודה אירי חום
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 98%. נסו לחם סודה אירי חום, לחם סודה אירי חום מסורתי, ו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות שני דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח מחיטה מלאה, קמח לבן, שיבולת שועל מגולגלת, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בעדינות בחמאה עד שנוצר בצק רך. ללוש מאוד בקלילות. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות; טופס לתוך כיכרות שטוחות מעוגלות. סמן כל כיכר עם ' X ' ומניח על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סודה לשתייהסודה לשתייה
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור