לחם עשב הסתחרר יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 138 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד גם לחם במחיר סביר מאוד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחמניות מסתחררות עשב, לחם קינמון (לחם סופגנייה מסתחרר), ו לחם שמרים דלעת מסתחרר.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו 3 כוסות קמח, שמרים, מלח וסוכר. בסיר קטן מחממים את החלב, המים והחמאה ל 120 -130 -130 -.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו מרכיבי מילוי; מניחים בצד.