קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם פסחא יווני (למברופסמו)

לחם פסחא יווני (למברופסמו)
לחם פסחא יווני (למברופסמו) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 357 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו שמרים, פלפל אנגלי, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני, ו לחם פסחא יווני-צורקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה כותשים קלות זרעי אניס ופלפל אנגלי בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים 1/4 כוס מים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסירים מהאש ומניחים לתלול 15 עד 30 דקות, ואז שופכים דרך מסננת תיל דקה; שומרים נוזלים וזורקים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
במחבת קטנה נוספת על אש בינונית-נמוכה, שלבו חמאה, חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים רק עד חם (110, חמאה לא צריך להמיס לחלוטין). מערבבים סוכר. הטמפרטורה עשויה להמשיך לעלות אפילו מהחום; אם זה נעשה חם מדי, תן מגניב לפני הוספת תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
6
בתחתית קערה גדולה שלבו שמרים ו 1/4 כוס חמה (11
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מים; תן לעמוד עד שמרים הוא מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
8
שמור 1 כף מהביצים הטרופות; מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים לתערובת השמרים את הביצים הטרופות שנותרו,מים חדורי תבלינים ותערובת חמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה 2 כוסות קמח. ביד חשמלית כבדה או במיקסר עומד במהירות בינונית, מקציפים עד שהבצק נמתח, 6 עד 10 דקות, מגרדים אותו אם הוא עולה מכות.
מרכיבים שתצטרך
מים חדוריםמים חדורים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אם משתמשים במיקסר כבד עם וו בצק, מקציפים פנימה 2 1/4 כוסות קמח נוספות במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. ואז מקציפים במהירות בינונית, מוסיפים בהדרגה מספיק מהקמח הנותר של 3/4 כוס הדרוש, עד שהבצק חלק וכבר לא דביק, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
אם לישה ביד, בעזרת כף עץ, מערבבים פנימה 2 1/4 כוסות קמח נוספות עד לקבלת תערובת אחידה. לוח אבק בנדיבות עם מעט מהקמח הנותר של 3/4 כוס. מגרדים בצק על הלוח ולשים, מוסיפים מספיק מהקמח שנותר הדרוש למניעת הדבקה, עד שהבצק חלק וכבר לא דביק, 10 עד 15 דקות. מחזירים בצק לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מכסים קערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח בחום (70 עד 8
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מניחים עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
14
מחממים תנור ל 350 (325 לחום הסעה). אגרוף בצק למטה ולשים בקצרה על לוח מקומח קלות כדי לשחרר אוויר. צורת לתוך חלק עגול ומקום בחמאה 10-אינץ עוגת גבינה פאן עם שפה נשלפת לפחות 2 סנטימטרים; עיתונות בצק בקלילות כדי למלא פאן. הגדר 1 ביצה קשה במרכז ו -4 ביצים סביב הקצה, בנקודות הצלב. מכסים את התבנית קלות בניילון ומניחים לתפוח בחום (70 עד 8
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מניחים רק עד כמעט הוכפל, 35 עד 50 דקות.
16
מברישים לחם בביצה טרופה שמורה ומפזרים שומשום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
אחוז שומןאחוז שומן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
אופים עד שהלחם שחום עשיר ושיפוד עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
18
תן מגניב על מתלה על 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב פאן שפה ולהסיר; להסיר מחבת תחתון.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
19
תן ללחם להתקרר על המדף לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
20
חותכים לטריזים להגשה.

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומוסקופילרו הם אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו שניהם יינות לבנים מקסימים להתאמה עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
סקורס סנט ג ' ורג ' אגיורגיטיקו
פטל בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.רצון הקהל הזה הוא התאמה נהדרת לחזיר צלוי. אנא מגישים עם צינה קלה.