לחם פקאן דלעת מתובל
לחם פקאן דלעת מתובל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. מתאים ל-48 ומחירו 35 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מכיל 165 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-5 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו דלעת מוצקה, קמח, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לביבות דלעת-פקאן מתובלות, עוגיות פקאן שיבולת שועל מתובלת דלעת, ועוגיות פקאן מתובלת דלעת.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכרים, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן. בקערה נוספת מערבבים את הדלעת, השמן, הביצים והתמצית; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לשלושה 8 אינץ' משומנים. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-325 מעלות למשך 1-1/2 שעה או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.