לחם קוף II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קוף לחם II. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 4558 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 190 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, מרגרינה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. . עם כפית נסו לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמרים, קמח, קינמון טחון, מלח, סוכר לבן, 2 כפות חמאה ומים בסדר המומלץ עבור אופה הלחם. ודא כי אין נוזל בא במגע עם השמרים. בחר מחזור בצק ולחץ על התחל.
כאשר הבצק הושלם, מניחים את הבצק על משטח מקומח ולשים 10 עד 12 פעמים.
בסיר בינוני על אש נמוכה, להמיס כוס אחת של חמאה, מערבבים סוכר חום וצימוקים (1/4 כוס אגוזים קצוצים הוא טוב מדי!). מערבבים עד חלקה.
חותכים בצק בגושים אינץ ' אחד. זרוק חתיכה אחת בכל פעם לתערובת הסוכר בחמאה. מעייל היטב חתיכות בצק, ואז שכבה אותם באופן רופף במחבת שמנת או צינור, שכבות מדהימות כך שאתה plopping כל גוש בצק על שטח בין שני להלן.
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הבצק הוא רק מעל החלק העליון של המחבת, 15 עד 20 דקות.
אופים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש (190 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, מניחים צלחת עם הפנים כלפי מטה בחלק העליון של המחבת, באמצעות כפפות תנור להחזיק צלחת על מחבת, להפוך את שניהם עד הלחם מחליק החוצה על צלחת.