לחם קינואה דלעת הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך קינמון טחון, קינואה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: דלעת שוקולד צ'יפס קינואה לחם, קינואה + לחם דלעת קמח שקדים, ו פודינג לחם דלעת עם ציפוי קינואה קינמון-סוכר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
לטאטא דלעת, סוכר חום, סוכר לבן, שמן קנולה, וביצים יחד בקערה עד חלקה. לנפות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, allspice, וציפורן יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת קמח, קצת בכל פעם, לתוך תערובת דלעת עד הבלילה חלקה; לקפל קינואה, אגוזי מלך, חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
חמוציות
סוכר מגורען
שמן קנולה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
דלעת
אגוזי מלך
ציפורן
מוסקט
קינואה
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
אופים בתנור שחומם מראש עד ראש מעיינות כיכר בחזרה כאשר נגע קלות, 50 עד 60 דקות.