לחם קינמון וצימוקים I
לחם קינמון וצימוקים אני יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 2190 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם, ו לחם קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
ממיסים שמרים במים חמים, ומניחים בצד עד שמרים הוא מקציף.
מערבבים ביצים, סוכר, חמאה או מרגרינה, מלח וצימוקים. מערבבים בחלב מקורר.
מוסיפים את הקמח בהדרגה לעשות בצק נוקשה.
ללוש בצק על משטח מקומח קלות במשך כמה דקות.
מניחים בקערה גדולה, משומנת, ערבוב, ולהפוך לשמן את פני הבצק. מכסים במטלית לחה. אפשר לעלות עד הוכפל.
להתגלגל על משטח מקומח קלות לתוך מלבן גדול 1/2 אינץ ' עבה. להרטיב בצק עם 2 כפות חלב.
מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר ו 2 כפות קינמון, ומפזרים תערובת על גבי הבצק הלח.
להפשיל בחוזקה; הגליל צריך להיות על 3 אינץ ' בקוטר.
חותכים לשלישים, טאק תחת הקצוות.
מקום כיכרות לתוך משומן היטב 9 x 5 מחבתות אינץ. גריז קל צמרות כיכרות לחם.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד כיכרות הם השחמה קלות נשמע חלול כאשר דפק.
הסר כיכרות מן המחבתות, ומברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה.