לחם שוקו-דובדבנים
לחם Choco-Cherry דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. . אם יש לכם כיכרות לחם בצק, פודינג שוקולד ג'לי, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Choco-Cherry Bars, עוגת Choco-o-cherry, ו Choco-Cherry-Nut קוקי פיצה.
הוראות
מערבבים חמאה ו 2 כף. תערובת פודינג יבש עד מעורבב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרדדים כיכר בצק 1 לתוך מלבן 14x8 אינץ'על משטח עבודה מפוזר עם 1 כף. תערובת פודינג יבש; מברשת עם 1 כף. חמאה.
מפזרים 4 כפות. תערובת פודינג יבש 1/4 כוס כל דובדבנים ואגוזים; להתגלגל, החל צד אחד ארוך.
מקום, צד התפר למטה, על נייר אפייה מכוסה קלף. חזור עם בצק ותוספות שנותרו.
בואו לעלות במקום חם 45 דקות. או עד שכפול בנפח.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. להשליך לעטוף פלסטיק מבצק.
אופים בצק 20 עד 25 דקות. או עד חום זהוב. מגניב על אפיית גיליון 5 דקות.; הסר מתלה חוט. מגניב לגמרי.