קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
מגזין

לחם שוקולד

לחם שוקולד
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ביצה, תמצית vanillan, קקאו שפיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו שוקולד צ'יפס יוגורט יווני לחם בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד, לשלב את חלב סויה 1 כף של הסוכר ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את השמרים על הנוזל, לתת לו מערבבים עדין, ולהניח בצד עד שהוא מתחיל קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
בינתיים, להמיס את החמאה והשוקולד במיקרוגל, מיקרוגל במשך 15 שניות, ואז ערבוב, וממשיכים 5-10 התפרצויות שניות לסירוגין עם ערבוב עד נמס. אתה יכול גם להשתמש קערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לאחר השמרים הוא מקציף, לערבב את הסוכר שנותר, הביצה, וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מערבבים במחצית הקמח ואבקת הקקאו, ולאחר מכן את השוקולד המומס והחמאה, ולאחר מכן את שאר תערובת הקמח, ומערבבים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
מערבבים במרץ עם מרית או כף עץ במשך חמש דקות, עד חלקה. אם משתמשים במערבל לעמוד, לצרף את הוו בצק להכות במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד או במגבת נייר לחה ומאפשרים לעלות במקום חם במשך 2 שעות. זה יהיה בערך כפול בגודלו המקורי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חמאה 9 " מחבת כיכר. מערבבים את השוקולד וניבס (אם משתמשים) לתוך הבצק; זה יכול להיות קצת נוקשה, ובמקרה זה פשוט ללוש אותו כפי שהיית בצק לחם רגיל: לקפל אותו לשניים על עצמו, לתת לו רבע סיבוב, ולחזור. מערבבים / ללוש במשך 2 דקות, ולאחר מכן לאסוף את הבצק לתוך כדור ומניחים אותו בצד התפר למטה במחבת מוכנה. ללטף את הבצק עד שהוא אפילו, ולאפשר לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים את התנור ל 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים את כיכר במשך 35-40 דקות, או עד שהוא מופיע נעשה ונשמע חלול כאשר הולמים; או הטמפרטורה הפנימית שלה מגיע 180ºF. אפשר להתקרר לחלוטין במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף