קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס

לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס
לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 152 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שטוח עם פנקטן ואספרגוס, לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס, ו לחם בטטה עם גבינת עיזים ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב מים חמים ושמרים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף 6 אונקיות (כ 1 1/4 כוסות) קמח 1/2 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1 אונקיות שנותרו (כ 1/4 כוס) קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים טימין, פנצ 'טה ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שפנצ' טה פריך. מערבבים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים תבנית אפייה בתנור במשך 15 דקות כדי לחמם מראש. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. למתוח בצק למעגל 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מפזרים 1 כף קמח תירס על גיליון אפייה שחומם מראש, ומניחים בצק על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מורחים תערובת פנצ ' טה באופן שווה על פני הבצק. מסדרים דק אספרגוס פרוס מעל תערובת פנצ ' טה; מפזרים באופן שווה עם חלקי מגורר גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
חלק גבינת מוצרלה דל שומןחלק גבינת מוצרלה דל שומן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
אופים לחם שטוח ב 475 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת טרי-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
13
חותכים לחם שטוח ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח