לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס
לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 152 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שטוח עם פנקטן ואספרגוס, לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס, ו לחם בטטה עם גבינת עיזים ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים חמים ושמרים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
להוסיף 6 אונקיות (כ 1 1/4 כוסות) קמח 1/2 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1 אונקיות שנותרו (כ 1/4 כוס) קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.)
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים טימין, פנצ 'טה ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שפנצ' טה פריך. מערבבים בפלפל.
מניחים תבנית אפייה בתנור במשך 15 דקות כדי לחמם מראש. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. למתוח בצק למעגל 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מפזרים 1 כף קמח תירס על גיליון אפייה שחומם מראש, ומניחים בצק על הסדין.
מורחים תערובת פנצ ' טה באופן שווה על פני הבצק. מסדרים דק אספרגוס פרוס מעל תערובת פנצ ' טה; מפזרים באופן שווה עם חלקי מגורר גבינת מוצרלה.
אופים לחם שטוח ב 475 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת טרי-רג ' יאנו.
חותכים לחם שטוח ל 8 טריזים.