קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שטוח תפוח קרמל

לחם שטוח תפוח קרמל
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד גם לחם יקר עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם שמרים, סוכר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, ו לחם תפוח שטוח.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור, עם אבן פיצה אם משתמשים בו, ל -400 מעלות צלזיוס. ללחם השטוח: מותחים כל חתיכת בצק דק, מאבקים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מרדדים כל בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מעבירים לקליפת פיצה או לתבנית אפייה הפוכה מאובקת בקמח או קמח תירס. אופים במשך כ 4 דקות כל אחד. מילואים. לציפוי התפוחים: מניחים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את החמאה ולאחר הקצפה מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד להשחמה קלה מבחוץ, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
מוסיפים את הברנדי לזלילה (יש להקפיד על להבה), ואז מוסיפים את הסוכר החום, הצימוקים הזהובים, מיץ הלימון, תמצית הווניל, הקינמון והמלח, ומבשלים על אש נמוכה עד שהתפוחים רכים והרוטב מסמיך מעט, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לשימור,לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מסירים מהאש ומעליהם את הבצק האפוי עם תוספת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מכניסים חזרה לתנור לעוד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
חותכים עם גלגל פיצה, מאבקים בסוכר קונדיטורים ומגישים חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
2
בקערה של מערבל לעמוד, להמיס את הסוכר במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים מעל את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
מניחים לעמוד עד לקצף, בערך 10 דקות.
5
מוסיפים את שמן הזית והמלח לתערובת השמרים, ואז משתמשים בוו הבצק כדי לערבב פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מערבבים עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מוסיפים עוד קמח לפי הצורך ומאפשרים למכונה ללוש את הבצק עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מניחים את הבצק בקערה משומנת והופכים לציפוי המשטח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולתת לעמוד במקום חמים עד הבצק הוכפל בגודל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הופכים את הבצק על משטח מקומח. מחלקים ויוצרים את הבצק ל -4 כדורים חלקים ומהודקים. מכסים באופן רופף במגבת מטבח מקומחת ומניחים במקום חמים לתפיחה נוספת למשך 30 עד 45 דקות. פעם עלה, להשתמש באופן מיידי או לעטוף ולהקפיא עד מוכן לשימוש, עבור עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה