לחם תבלינים של רסק תפוחים
לחם תבלינים של רסק תפוחים לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 117 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 222 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שמן קנולן, תבלין פאי תפוחים, אבקת חלב ללא שומן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם תבלינים של רסק תפוחים, קינמון ספייס תפוחים לחם עם חמאת דבש, ו עוגת תבלינים של רסק תפוחים.
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הניחו את כל המרכיבים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת לחם בסיסית. בחר צבע קרום וגודל כיכר אם זמין.
בדוק בצק לאחר 5 דקות של ערבוב; מוסיפים 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך.
אופים לפי הוראות מכונת הלחם.