לחם תירס במים חמים
לחם קמח תירס עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 236 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. . אם יש לך מרגרינה, סודה לשתייה, מולסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס, לחם שמרים קמח תירס מועדף, ו לחם חמוציות-קמח תירס מהיר.
הוראות
מניחים מים רותחים לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים קמח תירס לאט לתוך מים רותחים כדי להפוך את הדייסה, ערבוב כל הזמן לחסל גושים גדולים.
מוסיפים סודה לשתייה למולסה, ומכים עד אור וקצף.
מוסיפים תערובת דבשה לתערובת קמח תירס.
מערבבים בחמאה או מרגרינה ומלח. מערבבים במים קרים כדי להפוך את התערובת פושרת. ממיסים שמרים במים חמים 1/4 כוס, ומוסיפים לתערובת קמח תירס. בהדרגה להוסיף קמח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלקה.
מניחים בקערה גדולה ומשומנת. משמנים את החלק העליון של הבצק. מכסים במטלית לחה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל.
אגרוף למטה בצק, ולחלק ל 6 חלקים. צורה 4 חלקים לתוך כיכרות לחם, ולמקם 9 x 5 מחבתות כיכר אינץ. השתמש בבצק הנותר כדי להפוך 2 תריסר לחמניות. אפשר לעלות עד הוכפל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות, או עד חום.