לחם תירס, דובדבן, ומילוי בייקון
המתכון לחם תירס, דובדבן, ומילוי בייקון יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף עם פחות נתרן, פלפל, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: מלית עשב ובייקון-לחם תירס, ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס, ו מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק.
הוראות
מערבבים חלב וביצים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים בתמהיל מאפין; בואו לעמוד 2 דקות.
יוצקים תערובת לחם תירס בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מניחים קוביות על תבנית אפייה; אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד חום זהוב.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים דובדבנים ומרק; מבשלים 5 דקות.
מערבבים קוביות לחם תירס, בייקון, תערובת בצל, פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל בקערה גדולה; ערבוב עד מעורבב היטב. תערובת לחם תירס כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לאחר 10 דקות.