לחם תירס דרומי אמיתי
לחם תירס דרומי אמיתי דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, מרגרינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם תירס אמיתי, שעועית ירוקה בסגנון דרומי אמיתי, ו לחם תירס מתוק לח – אהוב אמיתי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את ארוחת התירס, קמח, מלח ואבקת אפייה.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הביצים, החמאה והחמאה.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת ברזל יצוק יבש 12 אינץ ' על חום גבוה במשך 2 דקות.
מוסיפים שמן תירס למחבת, מערבולת שמן סביב המעיל התחתון הצדדים. השאר את שאר השמן במחבת. חזור לחום גבוה במשך 1 דקה.
יוצקים את הבלילה לחם תירס למחבת ומבשלים על חום גבוה עד בועות להתחיל ליצור במרכז.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (200 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות, או עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי.