קונפטי לחם תירס מצופה שרימפס במילוי קריאולי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לכם פלפל, תיבול קריאולי, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קונפטי לחם תירס, לחם תירס קריאולי, ו הודו מצופה לחם תירס עם מרווה כתומה.
הוראות
1
כדי להכין את המילוי, להמיס את החמאה במחבת גדולה או מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפלים הירוקים. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -3 דקות. מערבבים את השום ואת התיבול קריאולי, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, מרק עוף, עלה דפנה. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת עם מכסה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את השרימפס וחום דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
הסר את עלה המפרץ ויוצקים את המילוי לתוך 8 על 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה עגולה. מניחים בצד באזור חם, תוך הכנת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
7
כדי להכין את הציפוי, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. שוט על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לשלב את הביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד חלקה.
כדי לחסוך זמן, אני אוהב לעשות את המילוי יום קדימה.
18
שים את תערובת השרימפס המבושלת בצלחת התבשיל, לעטוף בנייר אלומיניום, ולהכניס למקרר. כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
שים את התבשיל המכוסה על תבנית אפייה ואל התנור כדי להתחמם, כ -20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי לחם תירס, להפיץ אותו על המילוי החם, ולהמשיך לאפות עד חום מבעבע וזהוב, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. Text copyright 2009 by Mary Cech; photographs copyright 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.