קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי

לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי
קונפטי לחם תירס מצופה שרימפס במילוי קריאולי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לכם פלפל, תיבול קריאולי, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קונפטי לחם תירס, לחם תירס קריאולי, ו הודו מצופה לחם תירס עם מרווה כתומה.

הוראות

1
כדי להכין את המילוי, להמיס את החמאה במחבת גדולה או מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפלים הירוקים. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -3 דקות. מערבבים את השום ואת התיבול קריאולי, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים כל הזמן, כ 2 דקות, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, מרק עוף, עלה דפנה. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת עם מכסה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את השרימפס וחום דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
הסר את עלה המפרץ ויוצקים את המילוי לתוך 8 על 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה עגולה. מניחים בצד באזור חם, תוך הכנת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
כדי להכין את הציפוי, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. שוט על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לשלב את הביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, תירס מוקרם, פלפלים אדומים וירוקים, הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
תירס מוקרםתירס מוקרם
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת יוצרת בלילה רכה.
11
בזהירות לגבש את הבלילה לחם תירס מעל המילוי. באמצעות מרית מתכת אופסט, להפיץ את הבלילה בצורה חלקה על פני החלק העליון של התבשיל, ויצרו שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
אופים עד לציפוי הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע סביב הקצוות, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר מהתנור למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
חותכים את לחם התירס עם סכין קטנה. סקופ 6 עד 8 מנות נדיבות של המילוי ואת לחם התירס לתוך קערות מרק גדולות או על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
הערה
17
כדי לחסוך זמן, אני אוהב לעשות את המילוי יום קדימה.
18
שים את תערובת השרימפס המבושלת בצלחת התבשיל, לעטוף בנייר אלומיניום, ולהכניס למקרר. כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
שים את התבשיל המכוסה על תבנית אפייה ואל התנור כדי להתחמם, כ -20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי לחם תירס, להפיץ אותו על המילוי החם, ולהמשיך לאפות עד חום מבעבע וזהוב, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
20
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. Text copyright 2009 by Mary Cech; photographs copyright 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי תירס בסגנון שמנתשימורי תירס בסגנון שמנת397פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2ביוןסלרי, פרוס דקסלרי, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים וקוביות צ'ילי ירוק קל, טרי או משומר (סחוט)קלופים וקוביות צ'ילי ירוק קל, טרי או משומר (סחוט)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעינים תירסגרעינים תירס1גבינת פרמזן מגוררתתיבול קריאוליתיבול קריאולי2ביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל ירוק קצוץ דקפלפל ירוק קצוץ דק1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל אדום קצוץ דקפלפל אדום קצוץ דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק227פלפל האבנרושרימפס ביישרימפס ביי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.