לחם תפוחים קישואים הוא ללא חלב וצמחוני לחם. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קישואים ולחם תפוחים, לחם קישואים תפוחים, ו מהפך קישואים תפוח לחם עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. בקערה גדולה מקציפים את הביצים לקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את השמן, הסוכרים והווניל; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה את הקישואים, הפקאנים והתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים לשלושה משומנים 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.