לחמים טריים בשריפות קונכיות
לחמניות שריריות בקליפות מאפה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המשקה שלך. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Pâte à Choux Shells (קונכיות מאפה צרפתי), Sopaipillas ו קומפוט פירות Sherried על קרם מאפה דבש עם Vinagres De Yema Gran Reserva זיגוג, ו עוף קרמי על קונכיות מאפה.
הוראות
מניחים לחמים בקערת ערבוב בינונית; מכסים במים קרים. להפריש להשרות במשך 1 שעה.
מסננים היטב; להסיר ולהשליך ממברנה לבנה.
מניחים לחם מתוק ומים כדי לכסות בתנור הולנדי קטן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מסננים היטב, ולשטוף עם מים קרים. מגניב לגמרי. קוצצים לחם מתוק, ומניחים בצד.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר על אש נמוכה; מוסיפים 1 כף קמח, ערבוב עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 חצי כוס וחצי; לבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. תניח בצד.
במחבת בינונית, ממיסים את שאר החמאה; מוסיפים פטריות, ומטוגנים עד למכרז.
מוסיף את הקמח שנותר, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף שנותר חצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מעובה תוסס.
מערבבים רוטב שמנת שמורות ורוטב פטריות.
מוסיפים לחמים, שקדים, שרי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד מחומם; מערבבים מדי פעם.
תערובת כפית לתוך קונכיות מאפה; מפזרים גבינה.
מניחים קונכיות מאפה על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 375 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה.