מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 604 קלוריות. אם יש לכם מים חמים, שמן canolan, חלב דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חזיר בטן לחמניות, חזיר לחמניות בטן (גואה באו), ו סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד מלח כשר, סוכר, ו 4 כוסות מים עד סוכר ומלח מומסים. שים את הבטן חזיר בשקית גדולה sealable, ואז לשפוך מלח. בזהירות לחץ על אוויר שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
מלח
בטן חזיר
מלח
סוכר
מים
2
שכב בצלחת רדודה ולתת מלח, מקורר, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
1
מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים עם שמרים וקמצוץ של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
2
בואו לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים
3
לטאטא בחלב יבש ונותר 3/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מערבבים יחד קמח הנותרים 3 כפות סוכר בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת שמרים (לא מוסיפים אבקת אפייה עדיין) עם מזלג עד הבצק צורות. ללוש בצק עם הידיים בקערה עד כל הקמח משולב. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק אבל עדיין רך, על 5 דקות. טופס בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום נטול טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, כ-2 שעות.
יוצקים מרק שנותר 1/2 כוס מים. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצלי עד חזיר הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
הסר רדיד ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°, ואז לצלות עד השומן הוא זהוב, כ 20 דקות יותר. מגניב 30 דקות, ואז להירגע, חשוף, עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
5
חותכים חזיר מקורר על פני התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'. פרוסות צמרמורת במיצי פאן, מכוסה, תוך ביצוע לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
גלול
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
Punch למטה בצק, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות לשטח מעט לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
2
מפזרים אבקת אפייה על מרכז הבצק, ואז אוספים קצוות של בצק וצביטה לאטום באבקת אפייה. ללוש בצק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק עד אבקת אפייה משולב, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה ולכסות בניילון נצמד, ואז לתת לבצק לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
3
חותכים 16 (3 על ידי 2 אינץ') חתיכות של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
4
טופס בצק לתוך יומן 16 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
חותכים ל 16 חתיכות שוות, ואז אבק קל עם קמח לכסות רופף עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מגלגלים חתיכת בצק 1 לתוך סגלגל 6 על 3 אינץ', משטח לאבק קל, הידיים שלך, ואת סיכה מתגלגל. טפיחה סגלגל בין כפות הידיים כדי להסיר עודף קמח, ואז מברשת חצי סגלגל בקלילות עם שמן לקפל חצי לרוחב (לא לצבוט).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
7
מניחים לחמניה על פיסת נייר שעווה על תבנית אפייה גדולה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. הפוך יותר לחמניות עם הבצק שנותר, ואז לתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, עד עלה מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
נייר שעווה
8
הגדר מדף ספינת גדולה בתוך מחבת (או ווק) ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע בתוך 1/2 אינץ ' של מתלה, ואז להביא לרתיחה. בזהירות במקום 5 עד 7 לחמניות (עדיין על נייר שעווה) ב מדף steamer (לא נותנים לחמניות לגעת). מכסים בחוזקה קיטור על חום גבוה עד לחמניות מנופחים ומבושלים דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מחבת
ווק
9
להעביר לחמניות לצלחת עם מלקחיים, ואז להשליך נייר שעווה לעטוף לחמניות במגבות מטבח (לא בד טרי) כדי להתחמם. קיטור נשאר לחמניות ב 2 קבוצות, הוספת מים רותחים חמים למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
נייר שעווה
מחבת
מלקחיים
10
להחזיר לחמניות (עדיין עטוף במגבות) כדי מדף קיטור במחבת ולשמור חם (את החום), מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בשר חזיר פרוס חום (בנוזל בתבנית אפייה), מכוסה, עד חם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מברשת החלק התחתון של כל לחמניה עם רוטב הויסין, ואז כריך עם 2 או 3 פרוסות חזיר וכמה מלפפון בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
חזיר מבושל
בצל ירוק
מלפפון
גלול
1
* בטן חזיר יכול להיות מבריק עד 24 שעות.* בשר חזיר יכול להיות קלוי ופרוס 2 ימים קדימה ומקורר (בנוזל), מכוסה.* לחמניות ניתן מאודה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 1 יום או קפוא עד 1 שבוע. (הפשרה עטוף לחמניות קפואות במקרר.) לחמם לחמניות, עטוף במגבת מטבח לחה ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף, בתנור 177° עד רך ומחומם דרך, כ 15 דקות.