קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות פפרוני

לחמניות פפרוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לחמניות פפרוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 280 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח שום, תיבול, גבינת מיתרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו לחמניות לזניה פיצה פפרוני קלות, לחמניות לזניה במקפיא, ו נקניקיות ממולאות לחמניות טוסט צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגלגלים בצק סהר; נפרדים לשמונה משולשים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
מניחים שמונה חתיכות פפרוני על כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
3
מניחים חתיכת גבינה בצד הקצר של כל משולש; מפזרים 1/2 כפית תיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
מגלגלים כל אחד מהם, החל מהצד הקצר; קמצוץ תפרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מפזרים מלח שום ותבלינים איטלקיים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
6
מקום 2 ב. מלבד על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. דוקטור ברנקסטלר ריזלינג קבינט עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
עדיין סגור למדי, היין הזה כבר מראה מורכבות. ניחוחות של קומקוואט, תפוז דם ופירות אבן, בריוש וכמהין וכן תו צמחי מרפא עדין. מעט מעושן עם המינרליות האקספרסיבית האופיינית לרופא.נהדר עם דגים ופירות ים. נהדר עם עוף וכל סוג של מנות מתובל.