לחמניות קינמון בייקון
לחמניות קינמון בייקון עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 367 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ואספו קינמון טחון, חמאה, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחמניות קינמון בייקון, בורבון ואגוזי לוז, יום שני מינימלי: לחמניות קינמון בייקון מייפל מהיר, ו אל תלך בייקון הלב שלי: בורבון-מייפל בייקון לחמניות דביקות.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים בחלב חם. בקערה גדולה שלבו את הסוכר, החמאה, החלמון, הווניל, המלח, אגוז המוסקט, תערובת השמרים וכוס הקמח 1; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
במחבת קטנה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מסננים על מגבות נייר. מחק טפטופים, שומר 2 כפות.
נגב את המחבת במידת הצורך.
שלב במחבת את הסוכר החום, הסירופ, הקינמון, אגוז המוסקט וטפטופי הבייקון השמורים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים לטמפרטורת החדר.
להתגלגל לתוך 18 אינץ'. 12 אינץ'. מלבן.
מורחים תערובת בייקון עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפרים כדי חותם.
מניחים לחמניות, חתוכות כלפי מטה, בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
בקערה קטנה מקציפים את מרכיבי הדובדבן לתערובת אחידה.