קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

לחמניות קרמל-אגוזי לוז מתוקות ודביקות

לחמניות קרמל-אגוזי לוז מתוקות ודביקות
ניתן להכין את המתכון לחמניות קרמל-אגוזי לוז מתוק ודביק תוך כ-3 שעות ו-25 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 263 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 68 סנט למנה מנות. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אגבה, סוכר חום זהוב, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 20% . מתכונים דומים: לחמניות קרמל-אגוזי לוז מתוק ודביק , לחמניות דביקות דלעת קרמל אגוזים עם לחמניות ארוחת ערב של King's Hawaiian® , ולולים דביקים קרמל-פקאן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מקמו את המתלה במרכז התנור וחממו מראש ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
3
מניחים את אגוזי הלוז על תבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים בתנור עד שהם ריחניים וזהובים בהירים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא1 (14 אונקיות) חבילה צ'יפס קפוא
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
4
מוציאים מהתנור ומצננים. קוצצים דק אגוזים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
5
מחמאה קלות תבנית זכוכית או קרמיקה בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
6
מניחים 2 1/2 כפות חמאה בסיר קטן ומערבבים על אש בינונית עד להמסה. מערבבים פנימה 1/4 כוס סוכר חום, אגבה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
1 כף מיץ לימון גויה1 כף מיץ לימון גויה
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
7
יוצקים את תערובת החמאה והסוכר לתבנית הפאי המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
8
מפזרים 1/3 כוס אגוזי לוז קלויים באופן שווה על הסירופ בצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
9
מערבבים את 1/4 כוס הסוכר החום הנותרים, קינמון ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
קרקרים חטיפי שומשום כתושיםקרקרים חטיפי שומשום כתושים
10
פורסים בעדינות את בצק גליל הסהר על משטח עבודה מקומח קלות ומהדקים היטב וצומטים את הנקבים יחדיו ליצירת חתיכת בצק מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
11
מרדדים את הבצק למלבן בגודל 12 על 9 אינץ' בעזרת מערוך מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
12
מפזרים את תערובת הסוכר החום באופן שווה על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
13
מפזרים מעל את 1/3 כוס אגוזי הלוז הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
14
החל בצד אחד הקצר, מגלגלים את הבצק בסגנון גליל ג'לי.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי
15
חותכים את הגליל לרוחב ל-8 עד 10 סיבובים, כל אחד ברוחב של כ-1 אינץ', בעזרת סכין חדה. מסדרים את העיגולים, כשהצד החתוך כלפי מטה, על גבי הסירופ בתבנית הפאי, עם 6 מסביב לשולי הכלי ו-2 במרכז. צובטים קצוות פתוחים יחד עם קצות האצבעות כדי למנוע מהלחמניות להתפרק. מכסים ומצננים. ניתן להכין שעתיים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1/4 כוס חזיר משוך מוכן1/4 כוס חזיר משוך מוכן
16
אופים את הלחמניות עד להזהבה עמוקה מלמעלה והמיצים שחומים ומבעבעים בשולי הכלי, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
17
מוציאים מהתנור ונותנים ללחמניות לעמוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
18
מניחים מגש על גבי צלחת הפאי והגלילים של ההיפוך מתגלגלים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
19
מפזרים קלות על הלחמניות את פתיתי מלח הים. מצננים את הלחמניות במשך 10 עד 20 דקות ומגישים כשהן עדיין חמות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
(12 ספירה) לחמניות הוואי(12 ספירה) לחמניות הוואי