פעמיים בייקון גבינה קיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פעמיים בייקון גבינה כפולה קיש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 513 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם האור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים עם קרם כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בייקון כפול גבינה בורגר מטבל, גבינה כפולה וביסקוויטים עם בייקון, ו זיטי עם גבינה כפולה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
כדי להכין את הקרום: בקערה גדולה, לערבב יחד את הקמח ואת המלח. באמצעות 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד פירורים גס טופס.
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם, משליכים עם מזלג, עד הבצק נוצר. צורה לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 30 דקות. דלפק קמח קל וסיכה מתגלגלת לתוך מעגל 10 או 11 אינץ'. להתאים למחבת פאי 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/4 אינץ ' אוברנג. בצק זין עם מזלג. קו עם לסכל ולמלא עם שעועית יבשה.
הסר את נייר הכסף ואת שעועית יבשה.
אופים עד מוזהב קל, על 5 דקות יותר.
כדי להכין את המילוי: במחבת בינונית לבשל את הבייקון על אש בינונית עד פריך, 8 עד 10 דקות. קותלי חזיר מתפוררים.
מעבירים למגבת נייר לניקוז. בקערה קטנה מקציפים יחד את הביצים, הקרם, הקורנית והפלפל.
מפזרים תערובת ביצה עם בייקון וגבינות.
אופים עד הזהב פודינג מוגדר, על 30 דקות.