לחמניות שיפון קימל
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, לחמניות שיפון קימל עשויות להיות מרהיבות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, קמח שיפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לחם שיפון קימל, לחם שיפון קימל, ו מאפינס שיפון קימל.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את גבינת הקוטג', הסוכר, הביצים, זרעי הקימל, המלח, הסודה לשתייה, קמח השיפון וכוס 1 קמח לכל מטרה. מקציפים עד חלקה. מערבבים בהדרגה מספיק קמח שנותר לכל מטרה ליצירת בלילה דביקה (לא ללוש). מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מערבבים את הבצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -24 חלקים.
מניחים בכוסות מאפינס משומנות היטב. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-35 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה. מגניב במשך 1 דקה לפני הסרת מחבתות כדי מתלים תיל.