לטגן לחם עם תפוזים מקורמלים וסירופ דבש
לטגן לחם עם תפוזים מקורמלים וסירופ דבש לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 631 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.84 דולר למנה. זה עובד היטב בתור לחם. אם יש לכם דבש, חמאה, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוזים ורימונים בסירופ קפיר ליים , בקר עם תפוזים ותבלינים , וקישואים בגריל עם גבינת עיזים וסירופ בלסמי-דבש .
הוראות
מנפים את הקמח לקערה גדולה ומערבבים פנימה את הסוכר, מחצית מהקינמון והמלח.
מערבבים יחד ואז מוסיפים את השמן. לאחר האיחוד, מוסיפים לאט את המים, מעט בכל פעם, ומערבבים עם הידיים עד שנוצר בצק רך, (ייתכן שלא תזדקק לכל המים).
הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים עד שהבצק חלק וקופץ לאחור כשנועצים באצבע, כ-5 דקות.
מחלקים את הבצק ל-8 חלקים ומרדדים לדיסקות בעובי 1/4 אינץ'.
תנו לנוח בזמן שאתם מכינים את סירופ הדבש התפוזים.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את התפוזים עם הסירופ ומערבבים לציפוי בחמאה. כשהחמאה מתחילה להשחים מעט, מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את ליקר התפוזים ואת הקינמון הנותר.
יוצקים את הדבש על התפוזים ומחממים רק עד שהדבש מתחיל להקציף, כ-3 דקות.
מחממים 2 אינצ'ים של שמן במחבת ברזל יצוק גדולה ל-350 מעלות F.
מוסיפים את דסקיות הבצק לשמן החם, בקבוצות, עד שהן מזהיבות ותפוחות, כ-2 דקות לכל צד.
מעבירים לנייר סופג לניקוז.
חותכים את הלחם לטיגון לרבעים ומסדרים על מגש.
יוצקים את תערובת התפוזים מעל ומקשטים בכמות נדיבה של אבקת סוכר.