לימונדה בגריל
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אננס בגריל ובננות עם זיגוג לימונדה, קוקטייל לימונדה וטקילה ליום הלימונדה הלאומי, ו לימונדה, לימונדה ורודה, לימונדה (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים סוכר במחבת אלומיניום חד פעמית בגודל בינוני. טובלים את כל הלימונים, חותכים את הצד, לסוכר.
מניחים לימונים על הגריל, לקצץ בצד למטה, ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים, דבש ורוזמרין למחבת עם סוכר.
מניחים מחבת על גריל להקציף עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
הסר מן הגריל ולהשליך גבעולי רוזמרין.
לסחוט לימונים לתוך קערה גדולה.
יוצקים סירופ דבש וסוכר ו 3 כוסות נוספות של מים קרים ומערבבים לשלב.
מוסיפים מים או סוכר נוספים לפי הטעם.
העברה לכד גדול, לשפוך דרך מסננת רשת בסדר ללימונדה חלקה, אם תרצה.
להוסיף בקרח להתקרר, ולאחר מכן לשרת.