לינגוויני סנט פטריק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סנט פטריק לינגוויני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חזרת, בשר משומר, צ'דר אירי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את החמאה ושמן קנולה 1 כף.
מוסיפים את הגזר והכרוב ו לטגן עד שהם פשוט רך והכרוב מתחיל לקרמל, על 20 דקות. מערבבים בצלצלים ושום וטחון 3 עד 4 דקות יותר.
מוסיפים את הבשר המשומר והפלפל השחור ומבשלים עד שהבשר מתחיל להתבשל, כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם בתהליך זה. תהרסי את המחבת עם היין הלבן.
מוסיפים את השמנת, חצי וחצי, את חרדל ואת חזרת.
בואו להתבשל עד שהרוטב התהדק קצת, על 5 דקות. מערבבים את הגבינה המגורסת ולהתאים תבלינים, לפי הצורך. מערבבים את האפונה ואת הפסטה, ולאחר מכן להעביר לתוך צלחת הגשה.