קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

לינגוויני עם ארטישוק מקורמל ופרושוטו

לינגוויני עם ארטישוק מקורמל ופרושוטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם ארטישוק ולימון, לינגוויני עם ארטישוק וכרישה, ו לינגוויני עם סרטן וארטישוקים.

הוראות

1
בבלנדר, מערבולת שום ציפורן עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצי מקוביות הלחם ודופק עד שפירורים גסים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים על צלחת; לחזור עם קוביות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים 1/2 שמן כפות למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף פירורים; מערבבים לעתים קרובות, הפחתת חום אם פירורים מאיימים לחרוך, עד פריך וזהב, 10 עד 15 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
שים חמאה ונשאר 1/2 כפות שמן במחבת 10 עד 12 אינץ '(עם צדדים לפחות 2 אינץ') על אש בינונית-נמוכה. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים כרישה, מלח ופלפל, ומערבבים מדי פעם עד שהכרישה רפויה מאוד ומתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים ארטישוק, מרק עוף 3/4 כוס, ומיץ לימון; להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה. כיסוי; לבשל עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 10 דקות. לחשוף ולבשל עד הנוזל הוא התאדה ותערובת מתחילה חום, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים ביין, גירוד תחתית המחבת לשחרר חתיכות השחמה. לבשל עד נוזל הוא כמעט התאדה, על 1 דקה. מערבבים ב 1/4 מרק כוס; אם התערובת מופיעה יבשה מדי, מוסיפים קצת יותר מרק.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא על 2 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים לינגוויני ומבשלים, ערבוב עד מכרז לנשוך, 9 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים ומערבבים לתערובת ארטישוק יחד עם פרושוטו, פטרוזיליה ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים את הגבעול בבסיס הארטישוק, באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
2
לקלף בחזרה ולשבור את העלים בכל רחבי הבסיס של הארטישוק עד שתגיע לשכבה העדינה של עלים כי הם צהובים בתחתית וירוק בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את השליש העליון של העלים הנותרים (החלק הירוק). עם סכין חיתוך חדה, לקצץ את כל החומר הירוק, סיבי מן הבסיס של הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך