קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לינגוויני עם עוף וירקות ברוטב שמנת

לינגוויני עם עוף וירקות ברוטב שמנת
לינגוויני עם עוף וירקות ברוטב שמנת דורש מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטה לינגווינית, שמנת כבדה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו עוף, פנה וירקות ברוטב שמנת שום, לינגוויני ברוטב שמנת לימון, ו לינגוויני ברוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב אבקת שום, תיבול עוף, פלפל קאיין, אבקת בצל, ו 1/8 כפית פלפל במלחיה ריקה. מפזרים קלות את תערובת התיבול על שדי העוף. שמור את תערובת התיבול הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
חזה עוףחזה עוף
פלפל קאייןפלפל קאיין
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
פלפלפלפל
מלחמלח
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את חזה העוף במחבת ומבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים את היין הלבן ולהפחית את החום בינוני. המשך לבשל עד שדי העוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 15 עד 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
5
מניחים עוף על צלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
בעוד העוף מתבשל, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגווינילינגוויני
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
8
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיף את הברוקולי, ומבשלים 1 דקה, ואז טיפה בקישואים. קוק חשף עד רק מכרז, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
קישואיםקישואים
10
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר הירקות קרים, לנקז היטב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
11
מערבבים את הפטריות לתוך אותו מחבת המשמש לבשל את העוף על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות, 3 עד 5 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
יוצקים את השמנת הכבדה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת. מערבבים בגבינת פרמזן, פתיתי פלפל אדומים, ותערובת תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פרמזןפרמזן
תערובת תיבולתערובת תיבול
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את הירקות המבושלים ואת הלינגוויני; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
לינגווינילינגוויני