לינגוויני עם רוטב בשר קל
לינגוויני עם רוטב בשר קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, בשר טחון רזה במיוחד, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב בשר קל, רוטב בשר קלאסי עם לינגוויני, ו לינגוויני אפוי ברוטב בשר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר בקר, בצל, שום, אורגנו ומלח; מבשלים 5 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב להתפורר. מערבבים רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 3 דקות או עד מעובה.
מגישים מעל פסטה; למעלה עם גבינה ופטרוזיליה.