לינגוויני קל עם רוטב צדפות לבן
קל לינגוויני עם רוטב צדפות לבן הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך 2 בצל, בצל ירוק, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות לבנות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה. להזמין 2 כפות של מי פסטה לפני ניקוז.
בעוד הפסטה מבשלת, לעשות את רוטב הצדפה: במחבת מעל חום בינוני, לחמם את החמאה עד חם, על 2 דקות. בצל מטוגן ושום 1 דקה.
מוסיפים מלח ופלפל; ממשיכים לטגן עוד דקה, או עד בצל רך ושום הוא ריחני אבל לא השחמה.
מוסיפים את הצדפות קצוצות סחוט ושמורות 2 כפות מיץ צדפות; מערבבים בעדינות לשלב, ומבשלים.
הוסף שמורות 2 כפות מים פסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים רוטב, וממשיכים להתבשל 3 דקות או עד מעובה מעט.
זרקי את הלינגוויני בשמן זית ותחלקי בין שתי קערות. מעל כל מנה של פסטה עם חצי רוטב הצדפה, 1 כף גבינה, וכן קומץ של בצל ירוק קצוץ.