ליקר ביצים קרמי
ליקר ביצים מוקרם יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המשקה שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם ביצים, חלב, מלח מקף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 23%. מתכונים דומים: ליקר ביצים קרמי, גלידת חלמונה מוקרמת, ו ליקר ביצים לחג שמנת.
הוראות
בסיר 2 ליטר כבד, מערבבים ביצים, סוכר מגורען ומלח עד מעורב היטב. מערבבים בהדרגה בחלב. מבשלים מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רק מעילים כף מתכת; להסיר מן החום. מערבבים 1 כפית וניל.
מניחים סיר במים קרים עד רפרפת הוא מגניב. (אם פודינג מתקרש, להכות במרץ עם יד מקצף עד חלקה.) מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ממש לפני ההגשה, בקערה בינונית צוננת, לנצח קצפת, אבקת סוכר 1/2 כפית וניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מערבבים בעדינות 1 כוס של קצפת, צבע הרום והמזון לתוך פודינג.
יוצקים תערובת פודינג לתוך קערת פונץ ' קטנה. טיפה הנותרים קצפת בתלים על תערובת פודינג.
מגישים באופן מיידי. חנות במקרר עד 2 ימים.