קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה

ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה
בלי גלוטן בצל פורח עם מטבל בייקון צ'יפוטלה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך עלי טימין, בייקון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה, בייקון פורח בצל צ'קס מיקס®, ו ללא גלוטן רך & Chewy חמאת שקדים גרנולה בר בתוספת ללא גלוטן שיבולת שועל Chex בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, תערובת אפייה, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט מקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. התאם את החום כדי לשמור על שמן ב350. פריי 3 דקות; להפוך בצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מגישים חם עם מטבל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון