ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה
בלי גלוטן בצל פורח עם מטבל בייקון צ'יפוטלה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך עלי טימין, בייקון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה, בייקון פורח בצל צ'קס מיקס®, ו ללא גלוטן רך & Chewy חמאת שקדים גרנולה בר בתוספת ללא גלוטן שיבולת שועל Chex בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, תערובת אפייה, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט מקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. התאם את החום כדי לשמור על שמן ב350. פריי 3 דקות; להפוך בצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.