ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה
בצלים פורחים ללא גלוטן צ'קס® עם מטבל בייקון דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, בצל, תערובת אפייה מבוססת אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה, צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה, ו בייקון פורח בצל צ'קס מיקס® (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, תערובת אפייה, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט במקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. להתאים את החום כדי לשמור על שמן ב350. Fry 3 דקות; להפוך את הבצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.