מאכלי ים ואפייה בראנץ ' גבינה
מאכלי ים ואפייה בראנץ ' גבינה הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם לבבות ארטישוק יכול, בצל ירוק, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו מאכלי ים ואפייה בראנץ ' גבינה, אפיית בראנץ ' עם שלוש גבינות, ו עוגת בראנץ ' עם גבינה וסרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל בחמאה 5 עד 7 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף שרימפס; לבשל עד שרימפס להפוך ורוד, ערבוב מדי פעם.
מורחים 3 פרוסות לחם עם פסטו. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם פשוטה 1, לחיצה בחוזקה יחד.
חותכים כריכים לקוביות 1/2 אינץ'.
שכבת חצי קוביות לחם בתבנית אפייה.
מפזרים חצי מהגבינה. למעלה עם כל תערובת פטריות, בשר סרטנים לבבות ארטישוק. למעלה עם מחצית הנותרים של קוביות לחם וגבינה.
בקערה גדולה, להכות ביצים. הכה בחלב, מלח ופלפל אדום טחון.
יוצקים על לחם, דוחפים לחם לתערובת חלב כדי להרטיב לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
תנור חום עד 177°. Uncover תבנית אפייה; אופים 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. כדי לשרת, לחתוך לריבועים.