קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל

מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל
מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו דבש, ביצים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד, מוס שוקולד עם פטל, ו מוס עוגת גבינה שוקולד עם פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקקאו Popovers: להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 232°. עם מברשת מאפה, מחבת popover מעיל ביסודיות עם 1 חמאת כף. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להקציף הנותרים 3 כפות חמאה. מנפים קמח, אבקת קקאו ומלח לקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים תערובת חלב כמות קטנה בכל פעם, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
העברת תערובת למקרר ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5
עבור מוס שוקולד: להביא 1 כוס קרם להתבשל בסיר גדול כבד תחתית מעל חום בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה 2 כפות סוכר עד התערובת היא עבה חיוור צהוב בצבע. קערה מאובטחת לדלפק על ידי גלישת מגבת מטבח לחה סביב הבסיס, או על ידי הגדרת אותו על גבי מחצלת גומי ללא החלקה, ולאחר מכן, לאט לשפוך את השמנת החמה, במהירות whisking לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
העברת תערובת עכשיו-סיר ריק ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף רושמת 71° על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים תמצית שקדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
ממיסים שוקולד במיקרוגל בקערה בטוחה למיקרוגל, מערבבים פעם 20 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק. לחלופין, מניחים שוקולד בקערת מתכת שמתאימה מעל סיר. להביא על 2 סנטימטרים של מים להרתיח בסיר ולסדר קערה על מחבת, לוודא בתחתית הקערה לא ליצור קשר עם מים. מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להקציף שוקולד נמס לתוך פודינג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני רפרפת ומניחים במקרר עד קר לחלוטין, על 30 דקות. לחלופין, מניחים פודינג קערה באמבט קרח ומערבבים עד קר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
התערובת תהיה צפופה מאוד.
12
לאחר פודינג הוא מקורר, במערבל דוכן או עם מערבל חשמלי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד קצף, ולאחר מכן, לאט להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד המשרד, אבל לא יבש, פסגות טופס. מערבבים 1/3 של לבנים לתוך פודינג כדי לשחרר, ואז בזהירות לקפל את הלבנים הנותרים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מחק את הקערה הלבנה ביצה, והכה הנותרים 1 כוס קרם על מהירות בינונית עד פסגות רכות, ואז לקפל לתערובת. מכסים ומקררים עד הצורך (מוס עשוי להיות מורכב עד 24 שעות מראש).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
לאסיפה: לאחר שתרכובת popover תנוח (התערובת אמורה לנוח ב-30 דקות), יש לערבב רק עד לתאגיד. מחלקים הבלילה שווה בין כוסות popover ואופים עד נפוח וזהב, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
העברה למתלה קירור מגניב במחבת על 5 דקות. להפוך popovers החוצה ישירות על מתלה מגניב 5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
עם סכין משונן, לחתוך את צמרות popover ולהסיר פירור. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות, ולאחר מכן למלא עם מוס.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
17
טפטוף עם דבש, העליון עם פטל, ומפזרים מלח מלדון (אופציונלי). למעלה עם גג נפתח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
18
מגישים באופן מיידי.