מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו דבש, ביצים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד, מוס שוקולד עם פטל, ו מוס עוגת גבינה שוקולד עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקקאו Popovers: להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 232°. עם מברשת מאפה, מחבת popover מעיל ביסודיות עם 1 חמאת כף. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחלב.
מוסיפים תערובת חלב כמות קטנה בכל פעם, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
העברת תערובת למקרר ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
עבור מוס שוקולד: להביא 1 כוס קרם להתבשל בסיר גדול כבד תחתית מעל חום בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה 2 כפות סוכר עד התערובת היא עבה חיוור צהוב בצבע. קערה מאובטחת לדלפק על ידי גלישת מגבת מטבח לחה סביב הבסיס, או על ידי הגדרת אותו על גבי מחצלת גומי ללא החלקה, ולאחר מכן, לאט לשפוך את השמנת החמה, במהירות whisking לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
העברת תערובת עכשיו-סיר ריק ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף רושמת 71° על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים תמצית שקדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
ממיסים שוקולד במיקרוגל בקערה בטוחה למיקרוגל, מערבבים פעם 20 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק. לחלופין, מניחים שוקולד בקערת מתכת שמתאימה מעל סיר. להביא על 2 סנטימטרים של מים להרתיח בסיר ולסדר קערה על מחבת, לוודא בתחתית הקערה לא ליצור קשר עם מים. מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להקציף שוקולד נמס לתוך פודינג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני רפרפת ומניחים במקרר עד קר לחלוטין, על 30 דקות. לחלופין, מניחים פודינג קערה באמבט קרח ומערבבים עד קר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
התערובת תהיה צפופה מאוד.
12
לאחר פודינג הוא מקורר, במערבל דוכן או עם מערבל חשמלי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד קצף, ולאחר מכן, לאט להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד המשרד, אבל לא יבש, פסגות טופס. מערבבים 1/3 של לבנים לתוך פודינג כדי לשחרר, ואז בזהירות לקפל את הלבנים הנותרים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מחק את הקערה הלבנה ביצה, והכה הנותרים 1 כוס קרם על מהירות בינונית עד פסגות רכות, ואז לקפל לתערובת. מכסים ומקררים עד הצורך (מוס עשוי להיות מורכב עד 24 שעות מראש).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
לאסיפה: לאחר שתרכובת popover תנוח (התערובת אמורה לנוח ב-30 דקות), יש לערבב רק עד לתאגיד. מחלקים הבלילה שווה בין כוסות popover ואופים עד נפוח וזהב, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
העברה למתלה קירור מגניב במחבת על 5 דקות. להפוך popovers החוצה ישירות על מתלה מגניב 5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
עם סכין משונן, לחתוך את צמרות popover ולהסיר פירור. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות, ולאחר מכן למלא עם מוס.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
17
טפטוף עם דבש, העליון עם פטל, ומפזרים מלח מלדון (אופציונלי). למעלה עם גג נפתח.