מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל
מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו דבש, ביצים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד, מוס שוקולד עם פטל, ו מוס עוגת גבינה שוקולד עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקקאו Popovers: להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 232°. עם מברשת מאפה, מחבת popover מעיל ביסודיות עם 1 חמאת כף. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחלב.
להקציף הנותרים 3 כפות חמאה. מנפים קמח, אבקת קקאו ומלח לקערה גדולה נפרדת.
מוסיפים תערובת חלב כמות קטנה בכל פעם, לטאטא עד בשילוב.
העברת תערובת למקרר ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את פודינג.
עבור מוס שוקולד: להביא 1 כוס קרם להתבשל בסיר גדול כבד תחתית מעל חום בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה 2 כפות סוכר עד התערובת היא עבה חיוור צהוב בצבע. קערה מאובטחת לדלפק על ידי גלישת מגבת מטבח לחה סביב הבסיס, או על ידי הגדרת אותו על גבי מחצלת גומי ללא החלקה, ולאחר מכן, לאט לשפוך את השמנת החמה, במהירות whisking לשלב.
העברת תערובת עכשיו-סיר ריק ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף רושמת 71° על מדחום קריאה מיידית.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים תמצית שקדים. תניח בצד.
ממיסים שוקולד במיקרוגל בקערה בטוחה למיקרוגל, מערבבים פעם 20 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק. לחלופין, מניחים שוקולד בקערת מתכת שמתאימה מעל סיר. להביא על 2 סנטימטרים של מים להרתיח בסיר ולסדר קערה על מחבת, לוודא בתחתית הקערה לא ליצור קשר עם מים. מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק.
להקציף שוקולד נמס לתוך פודינג עד משולב היטב.
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני רפרפת ומניחים במקרר עד קר לחלוטין, על 30 דקות. לחלופין, מניחים פודינג קערה באמבט קרח ומערבבים עד קר לחלוטין, על 10 דקות.
לאחר פודינג הוא מקורר, במערבל דוכן או עם מערבל חשמלי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד קצף, ולאחר מכן, לאט להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד המשרד, אבל לא יבש, פסגות טופס. מערבבים 1/3 של לבנים לתוך פודינג כדי לשחרר, ואז בזהירות לקפל את הלבנים הנותרים עם מרית גומי.
מחק את הקערה הלבנה ביצה, והכה הנותרים 1 כוס קרם על מהירות בינונית עד פסגות רכות, ואז לקפל לתערובת. מכסים ומקררים עד הצורך (מוס עשוי להיות מורכב עד 24 שעות מראש).
לאסיפה: לאחר שתרכובת popover תנוח (התערובת אמורה לנוח ב-30 דקות), יש לערבב רק עד לתאגיד. מחלקים הבלילה שווה בין כוסות popover ואופים עד נפוח וזהב, על 30 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב במחבת על 5 דקות. להפוך popovers החוצה ישירות על מתלה מגניב 5 דקות נוספות.
עם סכין משונן, לחתוך את צמרות popover ולהסיר פירור. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות, ולאחר מכן למלא עם מוס.
טפטוף עם דבש, העליון עם פטל, ומפזרים מלח מלדון (אופציונלי). למעלה עם גג נפתח.