מאכלי קרוואיי גרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Gruyere Caraway Popovers. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך gruyere גס, זרעי קימל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פופאובר גרוייר צ'ייב, Popovers, ו פופאובר לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בנדיבות גריז 6 (2/3 כוס) פחיות popover או 9 (1/2 כוס) פחיות מאפין.
בקערה מקציפים יחד ביצים, חלב ומים ומוסיפים חמאה בזרם, מקציפים.
מוסיפים קמח ומלח ותערובת whisk עד בשילוב היטב אבל עדיין מעט גבשושי.
להקציף זרעי קימל קרקע לתוך הבלילה. מחלקים חצי הבלילה בין פחיות ומפזרים 1/4 כוס Gruyere וזרעי קימל שלמים מעל popovers. ואז למעלה עם שאר הבלילה.
אופים popovers ב 1/3 התחתון של תנור במשך 45 דקות.
חותכים חריץ באורך 1/2 אינץ ' על גבי כל popover עם סכין חדה קטנה ואופים 10 דקות יותר.