מאפה אוכמניות אפרסקים תוצרת בית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, אפרסקים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו מאפה אפרסקים ואוכמניות, מאפה אוכמניות אפרסקים, ו מאפה אוכמניות אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס קלות צלחת אפייה 8×11 אינץ ' עם תרסיס בישול מקל לא.
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח למעבד מזון. דופק לשלב.
מוסיף את החמאה והדופק עד מיסטר הוא בגודל של אפונה קטנה. כשמעבד המזון פועל, מוסיפים לאט את מי הקרח עד לשילוב.
להעביר את הבצק לשיש קל מקומח, ללוש כמה פעמים לשלב. מחלקים את הבצק לשניים, משטחים מעט, ועוטפים בחוזקה בניילון נצמד. מקל במקפיא במשך 15 דקות תוך כדי עבודה על מילוי אוכמניות אפרסק.
מניחים את האוכמניות והאפרסקים לתוך קערת ערבוב גדולה. מערבבים בסוכר, עמילן תירס ומיץ לימון עד בשילוב.
רול פאי קרום לתוך מלבן גדול מספיק כדי להתאים בתוך ועל גבי צלחת אפייה. לחץ על הבצק מגולגל ראשון לתבנית אפייה.
יוצקים אפרסק אוכמניות מילוי בתוך הבצק ואז העליון עם בצק שני התגלגל, חיתוך צורות קטנות אם תרצה בכך. השתמשתי בחותך עוגיות לב זעיר.
מברשת העליון של בצק עם חמאה מומסת העליון עם קינמון וסוכר מעורבים.
אופים במשך 50-60 דקות, עד הבצק הוא זהב מבושל דרך.
מגישים בקערות בודדות למעלה עם גלידת וניל