קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

מאפה עלים פטריות בר

מאפה עלים פטריות בר
מאפה פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקרום שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בר פטריות Ragoût קונכיות בצק עלים, נגיסות בצק פטריות גבינה, ו משולשי בצק עלים פטריות של איבו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף שאלות; לבשל ומערבבים עד מכרז, על 5 דקות. חום נמוך יותר בינוני נמוך ולהוסיף פטריות. מבשלים ומערבבים עד פטריות להפחית בחצי, על 15 דקות. מערבבים שום קלוי, גבינת פרמזן, ותימין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר מהחום ולאפשר תערובת פטריות להתקרר. זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
פתח גיליון מאפה על פני השטח משוריין וקל להתגלגל לתוך 12 x 15 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים לשמונה עשרה ריבועים 3 אינץ'.
7
מניחים כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז כל ריבוע. מקפלים מאפה על מילוי כדי ליצור משולש. קמצוץ קצוות בחוזקה יחד עם מזלג לאטום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
אופים 12 עד 16 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.