קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

מאפה עלים פטריות בר

מאפה עלים פטריות בר
מאפה פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקרום שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בר פטריות Ragoût קונכיות בצק עלים, נגיסות בצק פטריות גבינה, ו משולשי בצק עלים פטריות של איבו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף שאלות; לבשל ומערבבים עד מכרז, על 5 דקות. חום נמוך יותר בינוני נמוך ולהוסיף פטריות. מבשלים ומערבבים עד פטריות להפחית בחצי, על 15 דקות. מערבבים שום קלוי, גבינת פרמזן, ותימין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר מהחום ולאפשר תערובת פטריות להתקרר. זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
פתח גיליון מאפה על פני השטח משוריין וקל להתגלגל לתוך 12 x 15 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
חותכים לשמונה עשרה ריבועים 3 אינץ'.
7
מניחים כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז כל ריבוע. מקפלים מאפה על מילוי כדי ליצור משולש. קמצוץ קצוות בחוזקה יחד עם מזלג לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
אופים 12 עד 16 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.