מאפה פסטה גבינתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cheesy פסטה לאפות. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 59 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום קרוע, חזה הודו טחון, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פסטה גבינה אפייה, Cheesy Pasta Bake, ו Cheesy Pasta Bake.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולהניח בצד.
מניחים הודו ונקניקיה בקערה בינונית, ומערבבים היטב עם הידיים לשלב.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תערובת טורקיה למחבת; לבשל 8 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ופלפל; מטגנים 4 דקות.
מוסיפים שום; מטוגנים במשך 5 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים יין, מגרדים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה, ומבשלים 4 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים פסטה, תערובת טורקיה, רוטב מרינרה, ובזיליקום 1/2 כוס. תערובת כפית לתוך זכוכית 13 x 9inch או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. למעלה עם מוצרלה ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס ומתחיל חום.
הסר מהתנור; מפזרים עלי בזיליקום ואת שאר 1/4 כוס Parmigiano-גבינת רג ' יאנו.