מאפינס אנגלי
מאפינס אנגלית היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם סוכר, מים חמים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו מאפינס אנגלי, מאפינס אנגלי, ו מאפינס אנגלי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חלב בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
יוצקים חלב לקערה גדולה. מערבבים בשמן, סוכר ומלח. מגניב בערך 9
ממיסים שמרים במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים תערובת שמרים, 3 כוסות קמח, ביצה לתערובת חלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) Punch dow down. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל חלק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם חותך ביסקוויטים 4 אינץ ' ל 8 מאפינס.
מניחים מאפינס על תבנית אפייה גדולה. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 7 דקות. הפוך מאפינס מעל; אופים 7 דקות נוספות או עד השחמה קלה. מגניב.