מאפינס ברוקולי
מאפינס ברוקולי יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. תמורת 20 סנט למנה, אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. אם יש לך קמח, שמן צמחי, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מאפינס ברוקולי-גבינה, מאפינס ברוקולי קיש ומאפינס ברוקולי קיש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה מערבבים חלב, שמן וביצה; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה ברוקולי וגבינה.
כף לתוך כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 18-20 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות.