מאפינס ברי הטוב ביותר
מאפינס ברי הטוב ביותר הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, חלב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאפינס טרי ברי, מאוד מאפינס ברי, ו מאוד מאפינס ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. גריז תחתית רק של 12 כוסות מאפין בגודל רגיל (2 1/2x1 1/4 אינץ'), 24 כוסות מיני (1 3 / 4x1 אינץ') או 4 כוסות ג 'מבו (3 1/2x1 3/4 אינץ'), או קו עם כוסות אפייה נייר.
בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים לציפוי Streusel עם מזלג עד מתפורר; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה, חלב, וניל וביצה עם כפית. מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח 1/4 כפית קינמון רק עד הקמח הוא רטוב. מקפלים בגרגרים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים מאפינס בגודל רגיל 25 עד 30 דקות, מיני 10 עד 17 דקות או ג ' מבו 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט.