מאפינס לחם תירס
מאפינס לחם תירס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך קמח תירס, חלב חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו מאפינס לחם תירס, מאפינס לחם תירס דבש, ו מאפינס לחם תירס פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בעדינות כפית קמח תירס וקמח לתוך כוסות מדידה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה, חמאה וביצה.
יוצקים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח תירס; מערבבים רק עד לח.
כפית את הבלילה באופן שווה לתוך 6 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.