מאפינס מקרוני וגבינה איטלקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס מק וגבינה איטלקיים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך חמאה, פירורי לחם פנקו בסגנון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה-מלבד לבשל 2 דקות פחות זמן.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב.
בקערה למיקרוגל, חמאת מיקרוגל, חלב ומוצר גבינה מוכן על גבוה על 5 דקות.
הסר מהמיקרוגל; מערבבים עם להקציף עד הגבינה מתחילה להמיס. מיקרוגל על גבוה במרווחים של 1 דקות, ערבוב אחרי כל דקה, עד גבינה נמסה לחלוטין תערובת חלקה.
מוסיפים תערובת גבינה ובקר טחון למקרוני בקערה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של גבינה מגוררת עד מעורבב היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ממלאים כל כוס מאפין בתערובת מקרוני.
מפזרים פירורי לחם וגבינה קרועה שנותרה מעל צמרות.
מכסים את המחבת בצורה רופפת בנייר כסף, מוודאים כי נייר הכסף לא נוגע בגבינה.
הסר מהתנור; הסר רדיד. מגניב לפחות 10 דקות לפני הסרת מאפינס מכוסות.