מאפינס צבים הפוכים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס צבים הפוכים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרמל מכוסה שוקולד לעיס של ריסן, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 21%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מאפינס צבים הפוכים, מאפינס צבים, ו מאפינס אננס הפוך.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אגוזי הפקאן הקצוצים, הסודה לשתייה והמלח; מניחים בצד. בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. מערבבים פנימה את הסוכר החום, החלב, הביצה והווניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
ממלאים כוסות מאפין משומנות שלוש רבעים מלאות. לחץ קרמל אחד למרכז כל כוס מאפינס.
אופים בחום של 400 אפים למשך 12-14 דקות או עד שקיסם המוחדר לקצה יוצא נקי.
מגניב עבור 1 דקה; להפוך על תבנית אפייה. מאפינס למעלה עם שאר הקרמלים; מחזירים לתנור למשך 1-2 דקות או עד שהקרמל מתרכך.
מניחים שלושה חצאי פקאן על כל מאפין.