מאפינס שוקולד ג'מבו עם דלעת
אם יש לכם אבקת אפייה, וניל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מאפינס פקאן דלעת ג'מבו, מאפינס שוקולד ובננה ג'מבו, ו מאפינס בננה שוקולד ג'מבו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו 6 כוסות מאפין ג ' מבו עם ספינות נייר.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה.מערבבים את הסוכר החום סביב בקערה שנייה ומועכים את כל גושים. מערבבים את הדלעת, ביצים, חלב, וניל ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת היבשה לתוך תערובת הדלעת ומערבבים כמה משיכות, ואז לשפוך את החמאה המומסת ומערבבים (בלילת מאפין לנצח יתר) עד מעורבב.מערבבים בשוקולד צ ' יפס. הפחת את חום התנור ל-375 מעלות F. הפרד את הבלילה באופן שווה בין כוסות המאפין ואופה במשך 23-26 דקות או עד שקיסם או מקל אכילה מוכנס במרכז יוצא נקי.