מאפינס תירס עם בייקון וצ'דר
מאפינס תירס עם בייקון וצ'דר דורש בערך 52 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 731 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו מאפינס בייקון צ'דר תירס, מאפינס תירס עם בייקון וצ'דר, ו בייקון צ'דר חלפיניו מאפינס תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 12 עד 14 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
מחממים מחבת מאפין 12 כוס בתנור 5 דקות.
מערבבים את קמח התירס וסוכר בקערה בינונית; יוצרים באר במרכז התערובת.
מערבבים יחד חלב חמאה וביצה; מוסיפים לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מוסיפים חמאה מומסת, גבינה ובייקון.
הסר מחבת מהתנור, ואת המעיל עם ספריי בישול. הבלילה כפית לתוך מחבת מאפין חם, מילוי כמעט מלא לחלוטין.
אופים ב 425 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
הסר מחבת מתלה חוט, ולתת מגניב 10 דקות.
הערה: בדקנו עם קמח תירס לבן שושן לבן
עוגיות ביצה מקושקשות: הכינו את המתכון לפי ההוראות.
להקציף יחד 8 ביצים גדולות, 1 כף. מים, ו 1/2 כפית. תיבול קריאולי בקערה בינונית. ממיסים 1 כף. חמאה במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים תערובת ביצה, ומבשלים, מבלי לערבב, 2 עד 3 דקות או עד ביצים להתחיל להגדיר על התחתונה. בעדינות לצייר קצוות מבושלים הרחק הצדדים של המחבת כדי ליצור חתיכות גדולות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 עד 5 דקות או עד ביצים מעובות ולחות. (Do not overstir.)
חותכים מאפינס לשניים, ואת כפית ביצים על החצאים התחתונים. מכסים בחצאים העליונים של מאפינס.
מאפינס תירס חזיר-ו-שוויצרי: תחליף גבינה שוויצרית לגבינת צ ' דר וכוס 1 חזיר מבושל לקוביות לבייקון. להפחית את החמאה בבלילה עד 3 כף. בשר חזיר חום נשאר 1 כף. חמאה מומסת במחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות. המשך לפי ההוראות, במהירות של 2 כפות. חרדל דיז ' ון עם חלב-חמאה וביצה.
דרום מערב צ ' ילה-גבינה מאפינס תירס: להשמיט בייקון. תחליף גבינת ג 'ק פלפל לגבינת צ' דר. המשך לפי ההוראות, ערבוב ב 1 (5-עוז.) יכול קצוץ צ ' ילי ירוק, מרוקן, עם גבינה וחמאה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5